Senarai Pemenang 2019 Comeback GiveAway by Cik Roxa

Tuesday, April 16, 2019




Pemenang 2019 Comeback Giveaway by Cik Roxa

Assalamu 'alaikum n hai semua... 😊

It's time for giveaway winners announcement ! Aicewwah macam big news sangat bunyinya kan?

Orait, haha.

Sebenarnya dah terlambat 2 hari dari expected date untuk announce. Almaklumlah, busy sikit dengan daily life, nak gulung popia, menaip manuskrip dan lain² aktiviti harian lagi kan..

Tak nak buang masa lebih banyak ajommm kita tengok siapa yang terpilih...

The very first two winners of 2019 Comeback Giveaway by Cik Roxa  goes to... jeng jeng jeng... hehe



Dan 3 orang lagi yang terpilih untuk memenangi hadiah yang daku tak up lagi gambarnya tuuu...




SENARAI PESERTA 2019 COMEBACK GIVEAWAY BY CIK ROXA

Okay, harapnya para pemenang dapat HUBUNGI CIK ROXA sebelum 23 April 2019 ya. ^^

Boleh thru DM di Instagram Cik Roxa atau melalui SINI untuk claim hadiah ya~ jangan lambat², nanti tak dapat. Ahakss. Ni bukan gurauan. Jika tiada tuntutan, saya akan pilih pemenang baru ^^

Untuk melihat senarai hadiah pula, boleh KLIK SINI err... harap dapat tunggu dulu 

(akan cuba dikemaskini  sesegera mungkin bila Cik Roxa dah snap gambar cantik² ya.. Tengok² selalu post daku di IG hehe 😅 bajet retis, jangan mare saya gegurau. harap dapat tunggu tentang entri hadiah yg bukan sekadar popia)

Okay, itu sahaja bua entri kali ini.

Tahniah diucapkan buat para pemenang!




Salam sayang dan ukhwah,

From :

You Might Also Like

5 comments

terima kasih sudi komen.