Senarai Peserta | 2019 COMEBACK GIVEAWAY BY CIK ROXA

Monday, April 01, 2019



Senarai Peserta 2019 COMEBACK GIVEAWAY BY CIK ROXA | Assalamualaikum, Annyeonghaseyo! Untuk makluman, Cik Roxa sedang melangsungkan satu giveaway untuk pengunjung blog ini sertai.

Participants list tercinta :

2. CIK TIE
4. AIMAN
5. EJULZ
10. MAMA PP
12. THES
16. CIK ASH

*Entri ini akan dikemaskini dari semasa sehingga tarikh GA tamat mengikut penambahan bilangan participants

Masa nak buat segmen ni, CR tak expect pun penyertaan akan ada ramai yang join. Mungkin tak jejak 10 pun. Sebab Cik Roxa dah lama menyepi kan dari engage dengan medsos especially blog ni. Blog pun sendu sangat sangat. Jadi jangkanya, penyertaan dalam beberapa je. But, tak sangka lebih jgklah sikit dari expectation tu. hehe. Terima kasih yang tak terhingga Cik Roxa ucapkan kepada yang sudi turut serta dalam giveaway ni.

Cik Roxa tak sempat lagi nak muatnaik gambar2 gifts yang bakal masuk list hadiah giveaway ni. Mungkin kalau penyertaan lebih daripada 20 orang, boleh up sikit kut hadiah? Hehe macam banyak sangat je yang boleh dikongsikan kan... So, jangan lupa share yea segmen ni di medsos masing-masing ^^

Nak popia atau buku? Atau lain?

Hehe apa-apa pun selamat maju jaya bagi yang dah turut serta. Tunggu tarikh tamat nanti kita umumkan pemenang pulak ya pertengahan April nanti.

Sekian, wasalam 'alaikum.

*GIVEAWAY INI TELAH DITUTUP*

You Might Also Like

9 comments

terima kasih sudi komen.