Tak Boleh Komen

Friday, July 12, 2019



Assalamu'alaikum, Annyeong! :)
❤Everyone❤



Hehe kali ni entri ringkas. Sekadar perkongsian kisah aku dalam memberi penjelasan juga. Seiring ingin meminta pendapat korang yang lebih pakar dalam masalah ni.

Apa berlaku?

Lately, aku sebenarnya terganggu nak blogging. Sebab apa? Salah satunya kerana sebab yang dah kunyatakan di tajuk. Aku jadi takut kalau orang aim aku sombong pulak sebab langsung tak nak reply komen-komen korang (para pembaca tersayang) di blog ni. *haha acah hot juga aku, taklah. aku cuma nak appreciate kawan2 semua

Wallahi, bukan aku tak nak balas komen, tapi keadaan yang tak mengizinkan. Benda jadi seperti dalam gambar di bawah. Dan aku masih agak buntu nak cari jalan penyelesaian.

Jadi sementara aku berikhtiar, baiklah aku beri penjelasan, bukan nak bajet acah2 hot, tetapi aku nak explain buat yang memang ada rajin buka blog ni walaupun seorang dua biar tak salah paham kenapa aku macam tak reply langsung komen korang...
- Dalam masa yang sama, aku nak cuba juga, mana tau kalau y'allz boleh beri pendapat yang boleh membantu?

Mana hilangnya dia Cik Roxa? Kenapa jadi Google Account sahaja?


Ni semua jadi tak silap aku bila aku tukar alamat e-mel (ataupun template blog ek?) rasa-rasanya. Kalau tak silap aku la. Aku pun bukan pakar dalam hal ni, hehe. Sorry kalau post ni aku macam agak serius. Agak serabut juga ni macam mana nak selesaikan haha. Nampak kan aku kalut, payah nak ajet ajet cool.

Ada sesiapa boleh bantu aku?

Benda ni mungkin nampak remeh, tapi bagi aku... It's not. Bila dah lama2 ni, payah juga saat aku nak blogwalking (baca: it's also my kind of networking, virtually). 

Jenuh juga aku kena taip ataupun c&p satu2 maklumat bila aku nak komen kat post orang :(
*post sendiri pun sama :'(

Haaaaaaaaaaaaa, apa nak buat? Ottoke? Ojjorago?

haha, jangan marah ek. Ni kesan seketul cik selalu serabut.

Siapa dah berkunjung dan tinggal jejak di komen, Sorry kalau aku tak dapat tinggalkan komen di entri korang. entri aku pun aku dah tak dapat nak komen based on my profile.

Insya-Allah weekends aku akan merangkak (BM bagi 'crawling' :p) di blog berdasarkan link yang diberi, baik di komen, Cbox ataupun Exchange Links ya :)

Sekian, wasalam. Hope y'allz dapatt bantu cik buntu ni T_T

You Might Also Like

0 comments

terima kasih sudi komen.