Tampannya Kamu, Handsomenya Kamu...

Tuesday, July 09, 2019



Assalamu'alaikum, Annyeong! :)
❤Everyone❤



Nampaknya baru-baru ni tular di medsos akan beberapa gambar ketampanan yang boleh dikatakan mengalahkan ketampanan ramai lagi jejaka-jejaka tampan yang ada.

Woah, yakinnya kamu wahai Cik Roxa dengan statement kamu ini... Beria je kan?

Handsome sangat ke pemilik wajah yang digembar-gemburkan tu?

Haaaa...

Kalau tak percaya, daku akan kongsikan gamnar-gambarnya. Korang bolehlah check sendiri kat bawah ni haa...

Let's check it out! 😉

.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
Hehehe, macam mana? Handsome kan? Pada Cik Roxa, teramat tampan... Terpana lah jugak masa mula-mula tadi. Tapi korang jangan nak tergoda sangat... Taulah dia ada jambul dan janggut yang cun ala ala tersisir rapi gituuu (baca: gittewww)

Kambing kut tu. Hehe, ni kalau Cik Roxa bela ni, sure tak sampai hati nak sembelih buat korban. T_T

Haha, sekian itu aje seorang Cik Roxa nak share kali ni. Jangan marah ek! -peace-

Sumber : Mynewshub & Siakap Keli

You Might Also Like

1 comments

  1. Aiyo hahahah ingatkan gambar siapa tadi. EH tapi memang tampan pun awak, siap janggut lagi. I like hehe

    ReplyDelete

terima kasih sudi komen.