Top Social

Segmen Follow2 by Cik Roxa

Assalamualaikum, 안녕하세요 ~

Bismillah. 

Akhirnya, setelah sekian lama daku impikan untuk buat satu segmen yang boleh diturut serta oleh rakan-rakan blogger yang lain pada tahun 2020 ni, baru sekarang tercapai nampaknya. Seiring dengan ramai para bloggers yang semakin aktif untuk mencapai impian sebagai influencer/Youtuber supaya dapat berkongsi konten-konten yang menarik dan best... 

Maka daku pun dengan penuh rendah diri (tapi tinggi cita-cita) berharap yang segmen ni dapat berjalan lancar dan mendapat sambutan baik dalam kalangan rakan-rakan bloggers yang lain.

Macam mana nak join? Boleh check it out di bawah yeowww~




Syarat-Syarat Penyertaan


Tinggalkan komen di salah satu post di blog.

2. Follow IG : @cik.roxa (jika ada)

3. Subscribe Youtube Channel Cik Roxa
Tonton video INI sehingga tamat, baru klik SUBSCRIBE(jika ada)

4. Buat entri bertajuk 'SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA' di blog/FB anda dengan meletakkan banner di atas dan backlinks semula ke entri ini.

5. Komen bukti penyertaan anda di entri ini. Sertakan link entri penyertaan dan akaun FB/IG korang sekali k.


Pemilihan Pemenang & Kelebihan Penyertaan

1. Pemilihan pemenang melalui random.org 
2. 5 orang pemenang akan dipilih dan diletakkan di sidebar bloglist Cik Roxa selama 3 bulan.
3. Kesemua penyertaan juga akan dimasukkan ke dalam bloglist INI
4. Cik Roxa akan follow semula kesemua peserta
5. Sekiranya penyertaan melebihi jangkaan Cik Roxa, seorang pemenang akan dipilih untuk direviu dan dikongsikan (featured post) dalam satu entri di blog² dan juga Instagram Cik Roxa pada entri khas 11.11.2020 nanti.

Mudah aje kan? Hehe. Jangan lupa join ya.

Jika kurang daripada 20 penyertaan sehingga tarikh tutup, maka tinggi kemungkinan segmen ini bakal dibatalkan. 🙃

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu

Jomlah join... Tak rugi pun. ^^


UPDATE : SENARAI PESERTA SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA
29 comments on "Segmen Follow2 by Cik Roxa"
  1. Hai ct..Cuya join ya..

    bismillah

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ig : _suhxj
    Youtube : La Dolce Ame

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syukur. Alhamdulillah. Terima kasih sudi join Cuya.

      Semiga berjaya 😊

      Delete
  2. Assalamualaikum Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ig id : @naimttbc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumsalam.

      Terima kasih saudara Naim sudi join.

      Semoga berjaya ya 😊

      Delete
  3. Salam sis join :)
    http://www.duniashida.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  4. kaella join sini, hi :)

    https://thekaellaaaa.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  5. Cik TK join!!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    Ig: cik_tk
    Youtube: Cik TK

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, akak join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    IG : https://www.instagram.com/shikinrazali82/
    Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCyW3vSPCJBlR5OrfZwIGMBQ

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum.
    aida join.
    https://www.adianiez.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  8. saya join

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    blog : https://www.blogger.com/profile/00702112113918527390

    ig : www.instagram.com/jbh84x

    yt : https://www.youtube.com/channel/UCOeWW2Ou8NXCh0HCAN4YhLw?view_as=subscriber

    ReplyDelete
  9. Selamat menganjurkan segmen.
    Kalau rajin later MRs. A nak join jugalah.

    ReplyDelete
  10. Yosh! Dongsaeng ah~

    https://www.aienienka.com/2020/10/segmen-follow-by-cik-roxa.html

    IG: aienienka / n.khafisah
    youtube: nika ash

    ReplyDelete
  11. joinnn

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    IG : mialiana

    ReplyDelete
  12. http://www.aimisyahirah.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  13. https://cikidaa94.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  14. Salam saya join :)

    https://kogoro-mauru.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html?m=1

    ReplyDelete
  15. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  16. Hai, saya join 😃

    https://inilampuhijau.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  17. join sini

    https://www.farhanajafri.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  18. joined :)

    https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html


    ig : atiezieyagallery
    youtube : Atie Zieya

    Thank you anjurkan :)

    ReplyDelete
  19. Kak Hana join untuk memeriahkan suasana..^^

    https://www.hananorisa.my/2020/10/segmen-segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  20. saya joined !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    IG : https://www.instagram.com/itsthesuraya/

    ReplyDelete
  21. Saya joined...

    https://webayas.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan.
    Selamat Maju Jaya Cik Roxa :)

    ReplyDelete
  23. Mama join...jemput follow youtube mama juga
    http://www.mamapipie.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ReplyDelete

❤ Harap anda sudi meninggalkan komen berbaur suci lagi murni pada entri tidak seberapa ini. Terima kasih ❤

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature