Top Social

Giveaway by Ejulz & Raydah

 



Giveaway by Ejulz & Raydah | Assalamualaikum, Annyeonghaseyo yeorobun ! Hehehe. Kali ni seketul CR (Cik Roxa) iaitu beta *uhhuk* daku dengan bangganya (baca: poyo2 sedikit sebanyak shengalnya) nak share satu lagi giveaway yang dijalankan oleh rakan blogger, Ejulz yang berkolaborasi dengan blogger Raydah.

Untuk makluman, pemilihan pemenang adalah dengan menggunakan random.org dan hadiah RM20 untuk seorang pemenang. *Lumayan kan, join pun mudah je. kalau dapat ni syukur Alhamdulillah...

 Untung-untung siapa yang menang boleh dapat RM20 tu. Okay, ayuh kita memeriahkan giveaway ni! ^^


Tarikh Tamat Penyertaan : 15 OKTOBER 2020


KLIK BANNER DI ATAS KALAU NAK JOIN


Hwaiting!  Semoga berjaya buat semua peserta. :)

15 comments on "Giveaway by Ejulz & Raydah"
  1. all the best :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama!! Good luck!!!

    ReplyDelete
  3. good luck ! kalau sempatm insya-Allah saya join juga !

    ReplyDelete
  4. Terima kasih sudi join dan sudi support ga ejulz. Goodluck. Semoga persahabatan kita kekal dan sentiasa diberkatiNya.

    ReplyDelete
  5. goodluck :D

    https://www.youthayuju.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html

    ReplyDelete
  6. Semoga ada rezeki menang giveaway.

    ReplyDelete
  7. Good Luck..semoga ada rezeki..sis pn join :)

    ReplyDelete
  8. singgah pagi

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html

    ReplyDelete
  9. singgah pagi

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/10/giveaway-by-ejulz-raydah.html

    ReplyDelete
  10. Hai sis, LH join juha giveaway ni. Good luck 😘

    ReplyDelete
  11. Saya pun join juga this segment. Nak jadi blogger terpantas dan berpeluang menang hadiah misteri? Jom join my segment http://www.aimisyahirah.com/2020/10/segmen-10-blogger-terpantas-by-misya.html :)

    ReplyDelete

❤ Harap anda sudi meninggalkan komen berbaur suci lagi murni pada entri tidak seberapa ini. Terima kasih ❤

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9

Post Signature

Post Signature