Segmen Follow2 by Cik Roxa

Sabtu, Oktober 10, 2020

Assalamualaikum, 안녕하세요 ~

Bismillah. 

Akhirnya, setelah sekian lama daku impikan untuk buat satu segmen yang boleh diturut serta oleh rakan-rakan blogger yang lain pada tahun 2020 ni, baru sekarang tercapai nampaknya. Seiring dengan ramai para bloggers yang semakin aktif untuk mencapai impian sebagai influencer/Youtuber supaya dapat berkongsi konten-konten yang menarik dan best... 

Maka daku pun dengan penuh rendah diri (tapi tinggi cita-cita) berharap yang segmen ni dapat berjalan lancar dan mendapat sambutan baik dalam kalangan rakan-rakan bloggers yang lain.

Macam mana nak join? Boleh check it out di bawah yeowww~




Syarat-Syarat Penyertaan


Tinggalkan komen di salah satu post di blog.

2. Follow IG : @cik.roxa (jika ada)

3. Subscribe Youtube Channel Cik Roxa
Tonton video INI sehingga tamat, baru klik SUBSCRIBE(jika ada)

4. Buat entri bertajuk 'SEGMEN FOLLOW2 BY CIK ROXA' di blog/FB anda dengan meletakkan banner di atas dan backlinks semula ke entri ini.

5. Komen bukti penyertaan anda di entri ini. Sertakan link entri penyertaan dan akaun FB/IG korang sekali k.


Pemilihan Pemenang & Kelebihan Penyertaan

1. Pemilihan pemenang dipilih melalui random.org 
2. 5 orang pemenang akan diletakkan di sidebar bloglist Cik Roxa selama 3 bulan.
3. Kesemua penyertaan juga akan dimasukkan ke dalam bloglist INI
4. Cik Roxa akan follow semula kesemua peserta
5. Sekiranya penyertaan melebihi jangkaan Cik Roxa, seorang pemenang akan dipilih untuk direviu dan dikongsikan (featured post) dalam satu entri di blog² dan juga Instagram Cik Roxa pada entri khas 11.11.2020 (diubah: 12.12.2020) nanti.

Mudah aje kan? Hehe. Jangan lupa join ya.

Jika kurang daripada 20 penyertaan sehingga tarikh tutup, maka tinggi kemungkinan segmen ini bakal dibatalkan. 🙃

Tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu

Jomlah join... Tak rugi pun. ^^

Segmen TAMAT.


UPDATE : SENARAI BLOGLIST KESEMUA PESERTA (Kategori : Follow Twenty20)

32 ulasan

  1. Hai ct..Cuya join ya..

    bismillah

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ig : _suhxj
    Youtube : La Dolce Ame

    BalasPadam
    Balasan
    1. Syukur. Alhamdulillah. Terima kasih sudi join Cuya.

      Semiga berjaya 😊

      Padam
  2. Assalamualaikum Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    ig id : @naimttbc

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam.

      Terima kasih saudara Naim sudi join.

      Semoga berjaya ya 😊

      Padam
  3. Salam sis join :)
    http://www.duniashida.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  4. kaella join sini, hi :)

    https://thekaellaaaa.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  5. menarik.. nanti cik tk join!

    BalasPadam
  6. Cik TK join!!!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    Ig: cik_tk
    Youtube: Cik TK

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum, akak join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    IG : https://www.instagram.com/shikinrazali82/
    Youtube : https://www.youtube.com/channel/UCyW3vSPCJBlR5OrfZwIGMBQ

    BalasPadam
  8. assalamualaikum.
    aida join.
    https://www.adianiez.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  9. saya join

    https://belogsjm.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    blog : https://www.blogger.com/profile/00702112113918527390

    ig : www.instagram.com/jbh84x

    yt : https://www.youtube.com/channel/UCOeWW2Ou8NXCh0HCAN4YhLw?view_as=subscriber

    BalasPadam
  10. Selamat menganjurkan segmen.
    Kalau rajin later MRs. A nak join jugalah.

    BalasPadam
  11. Yosh! Dongsaeng ah~

    https://www.aienienka.com/2020/10/segmen-follow-by-cik-roxa.html

    IG: aienienka / n.khafisah
    youtube: nika ash

    BalasPadam
  12. joinnn

    https://www.mialiana.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    IG : mialiana

    BalasPadam
  13. http://www.aimisyahirah.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  14. https://cikidaa94.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  15. Salam saya join :)

    https://kogoro-mauru.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html?m=1

    BalasPadam
  16. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  17. Hai, saya join 😃

    https://inilampuhijau.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  18. join sini

    https://www.farhanajafri.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  19. joined :)

    https://zieyaweasley.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html


    ig : atiezieyagallery
    youtube : Atie Zieya

    Thank you anjurkan :)

    BalasPadam
  20. Kak Hana join untuk memeriahkan suasana..^^

    https://www.hananorisa.my/2020/10/segmen-segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  21. saya joined !

    https://itsthesuraya.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    IG : https://www.instagram.com/itsthesuraya/

    BalasPadam
  22. Saya joined...

    https://webayas.blogspot.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  23. Salam perkenalan.
    Selamat Maju Jaya Cik Roxa :)

    BalasPadam
  24. Mama join...jemput follow youtube mama juga
    http://www.mamapipie.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  25. Saya join ye
    http://sovitamin.com/segmen-follow2-by-cik-roxa/

    BalasPadam
  26. Gee join

    http://www.zianaeunos.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam
  27. Joined

    https://www.faizzahamir.com/2020/10/segmen-follow2-by-cik-roxa.html

    BalasPadam

❤ Awak yang awesome. Terima kasih tau sebab beri komen berbaur suci lagi murni pada entri ini. ❤